شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «درجه اتلاف نیروی انسانی» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است و در گزارشی به این سوال پاسخ داد که چرا نسبت اشتغال به جمعیت ایران در مقایسه با کشورهای منطقه پایین است؟ این روزنامه نوشت:« با وجود آنکه ایران یکی از کشورهایی است که جمعیت بالایی از تحصیلکردگان در سن کار را دارد، اقتصاد کشور نتوانسته است از این ظرفیت در جهت توسعه بازار کار استفاده کند. بررسیهای «دنیایاقتصاد» نشان میدهد که پس از افغانستان و عراق، ایران پایینترین نسبت اشتغال به جمعیت یعنی ۳۸.۹درصد را در میان کشورهای منطقه دارد. این در حالی است که نسبت اشتغال به جمعیت در کشورهای نفتی مانند امارات و قطر بالای ۸۰درصد و در عربستان حدود ۶۰درصد است. پرسش اساسی آن است که چرا این نسبت در ایران پایین است؟ کارشناسان معتقدند که مجموعهای از عوامل مانند وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی، عدم سرمایهگذاری این درآمدها در جهت توسعه صنایع غیردولتی، تحریمهای اقتصادی و عدم امکان استفاده از ظرفیت سرمایهگذاری خارجی، تورمهای بالا و نابسامانی اقتصاد کلان و وجود موانع فرهنگی و قانونی در زمینه ورود زنان به بازار کار، از مهمترین عوامل پایین بودن نسبت اشتغال به جمعیت در ایران است. این مساله موجب شده است تا بسیاری از تحصیلکردگان ایرانی در یک دهه گذشته جذب بازار کار داخل کشور نشوند و به کشورهای دیگر مهاجرت کنند.»
«زخم بوروکراسی» تیتر روزنامه شرق است که در مطلبی به واکاوی علت عقبافتادگی از اهداف برنامههای توسعهای و شکلگیری ناهنجار ناترازیهای فعال در حوزه انرژی پرداخت. این روزنامه نوشت: « ایرادهای ساختاری در صنعت انرژی و بهویژه دخالت گسترده دولتها در این صنعت سبب شده است که هماکنون هم برق خانگی قطع شود، هم مازوت سوزانده شود و هم به دلیل هوای آلوده و کمبود انرژی مدارس و ادارات و حتی بخشهایی از خط تولید کارخانهها تعطیل شود. آنهم درحالیکه ایران براساس برنامههای توسعهای بنا بود هاب انرژی منطقه شود.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.