شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «ریشه ناترازی در بخش مسکن چیست؟» تیتر روزنامه اعتماد است که در گزارشی به مشکلات مسکن پرداخت. این روزنامه نوشت:« یک کارشناس بازار مسکن بیان اینکه بیشترکمبودها در بخش مسکن عمدی است، تصریح کرد: متاسفانه حضور اتباع بیگانه نیز در این حوزه بیتاثیر نبوده است و آنگونه که تخمین زده میشود بین ۶ تا ۸ میلیون نفر اتباع در کشور حضور دارند و نگران این مساله هستیم که واحدهای مسکن مهر که با خون دل در سالهای گذشته ساخته شدهاند محلی برای اسکان اتباع بیگانه شود و دست دهکهای پایین جامعه از این خانهها کوتاه شود.توجه به اینکه اتباع بیگانه به صورت گروهی این واحدها را اجاره میکنند پس قادرند تا چندین برابر اجاره یک مستاجر ایرانی را پرداخت کنند و به همین دلیل هم هست که موجران ایرانی تمایل دارند تا واحدهایشان را به اتباع بیگانه اجاره دهند که این موضوع هم به معضلی جدی تبدیل شده است. او با بیان اینکه حضور اتباع بیگانه به نفع نظام سرمایهداری و به زیان دهکهای فقیر جامعه تمام شد، افزود: این رقابت، رقابتی کشنده و کمرشکن میان مردم و نیروهای تازه وارد ایجاد کرد و متاسفانه رقابت با نیرویی که برای بقا میجنگد؛ کار سادهای نبود.»
«جای خالی تولید برندهای جهانی» تیتر روزنامه رسالت است و در گزارشی به این سوال پرداخت که چگونه دیپلماسی اقتصادی و برندسازی می توانند صادرات را متحول کنند؟ این روزنامه نوشت:« در دنیای رقابتی امروز، قدرت نفوذ در بازارهای بین المللی تا حد زیادی به برندسازی و ایجاد هویتی مشخص و متمایز برای محصولات ملی وابسته است. برندسازی، نه تنها به عنوان یک ابزار بازاریابی، بلکه به عنوان عاملی برای افزایش ارزش افزوده محصولات و ایجاد اعتماد در مصرف کنندگان جهانی شناخته می شود. جمهوری اسلامی ایران، با داشتن محصولاتی مانند زعفران، پسته، فرش دستباف و صنایع دستی منحصربه فرد، می تواند با تقویت دیپلماسی اقتصادی و تمرکز بر برندسازی، جایگاه خود را در زنجیره ارزش جهانی ارتقاء دهد. بااین حال، نبود برنامه ریزی جامع، ضعف در بازاریابی و محدودیت های زیرساختی، مانعی جدی بر سر راه تحقق این هدف است. از سوی دیگر در شرایطی که رقابت در بازارهای بین المللی به شدت افزایش یافته، صرف حضور در این بازارها کافی نیست. آنچه اهمیت دارد، توانایی جلب توجه مصرف کنندگان، ایجاد ارتباط عاطفی با آنها و تثبیت جایگاه محصولات ایرانی در ذهن مخاطبان جهانی است و این امر تنها از طریق بهره گیری از دیپلماسی اقتصادی هوشمندانه و برندسازی منسجم و استراتژیک قابل دستیابی است. در این گزارش تلاش می کنیم ضمن بررسی نقش دیپلماسی اقتصادی در توسعه بازارهای صادراتی ایران، به اهمیت برندسازی در تقویت حضور محصولات ایرانی در بازارهای جهانی پرداخته و راهکارهایی برای غلبه بر چالش های موجود ارائه دهیم.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.