• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
5

ویترین روزنامه ها/ گزارش «پیام ما» درباره دلایل کاهش بازدیداز موزه ها و آثار تاریخی ایران / بررسی «شهروند» درباره تاثیر شبکههای اجتماعی بر افزایش تمایل به جراحی های زیبایی

  • کد خبر : 18025
  • 11 دی 1403 - 9:00
ویترین روزنامه ها/ گزارش «پیام ما» درباره دلایل کاهش بازدیداز موزه ها و آثار تاریخی ایران / بررسی «شهروند» درباره تاثیر شبکههای اجتماعی بر افزایش تمایل به جراحی های زیبایی

ویترین روزنامه ها

ویترین روزنامه ها / شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

به گزارش شفقنا رسانه،«حذف تدریجی میراث فرهنگی از سبد خانواده‌ها» تیتر روزنامه پیام ما است که در گزارشی به کاهش چشمگیر بازدید از موزه‌ها و آثار تاریخی ایران در تابستان ۱۴۰۳ اشاره کرد که تحت‌تأثیر شرایط اقتصادی و بحران‌های اجتماعی اخیر کشور اتفاق افتاده است. این روزنامه نوشت: « در حوزه گردشگری، مأخذ آمارهایی که این گزارش به آن استناد کرده است، وزارت میراث‌فرهنگی است که اعلام کرده در تابستان ۱۴۰۳، تعداد گردشگران ورودی به ایران از طریق مرزهای زمینی یک میلیون و ۷۳۹ هزار و ۶۸۲ نفر، ورودی از طریق مرزهای هوایی ۶۰۹ هزار و ۹۴ نفر و گردشگران ورودی از مرزهای دریایی چهار هزار و ۵۹۱ نفر اعلام شده است. کشورهایی مانند عراق و افغانستان بیشترین سهم را از گردشگران ورودی به ایران در تابستان ۱۴۰۳ به خود اختصاص داده‌اند. این گزارش ورود یک میلیون و ۳۸۶ هزار نفر از عراق و ۳۰۸ هزار نفر از افغانستان را در سه ماه تابستان امسال ثبت کرده است. این گزارش نشان می‌دهد در بازه زمانی مورد بررسی (۱۳۹۶ تا ۱۴۰۳) عراق همواره در صدر جدول ۱۰ کشوری قرار دارد که بیشترین گردشگر ورودی را به ایران دارند. آذربایجان، ترکیه، ارمنستان، پاکستان، ترکمنستان، هندوستان، کویت، عمان، چین و عربستان در رده‌های بعدی این جدول قرار دارند. البته وزیر میراث‌فرهنگی در آخرین اظهارات خود از درخواست عربستان برای افزایش پروازها به مقصد ایران خبر داده و اعلام کرده است: «پرواز عربستان به مقصد مشهد آغاز شده است. قصد داریم شرایط را برای حضور گردشگران سایر کشورها از جمله بحرین و کویت فراهم کنیم.»»

«چرا فکر می‌کنی زشتی؟!» تیتر روزنامه شهروند است که به بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی بر افزایش تمایل کاربران بر جراحی های زیبایی پرداخت و توضیح داد:«
پنهان‌کاری و احساس شرمی که معمولا همراه اختلال بدشکلی بدن ایجاد می‌شود، تشخیص آن را دشوار می‌کند. بیشتر متخصصان توافق دارند که موارد بسیاری از این اختلال، بدرستی تشخیص داده نمی‌شوند. افراد مبتلا به آن معمولا خجالت کشیده و تمایلی به صحبت کردن در این رابطه با پزشک خود را ندارند. یک علامت هشدار برای پزشکان زمانی است که بیماران به طور مداوم در رابطه با جراحی پلاستیک برای یک نقص خاص در بدن‌شان پرس‌وجو می‌کنند. در تشخیص اختلال بدشکلی بدن، پزشک ارزیابی خود را با بررسی کامل تاریخچه و سابقه فرد و معاینات پزشکی شروع می‌کند. اگر به اختلال بدشکلی بدن شک کند، ممکن است فرد را به یک روانشناس یا متخصصی که به طور خاص برای تشخیص و درمان بیماری‌های ذهنی و روانی آموزش دیده‌اند معرفی کند. مشاور روانشناس بر اساس ارزیابی‌های خود از رفتار، گرایش ها و علائم فرد، مشکل را تشخیص می‌دهد. در بسیاری از افراد که دچار این اختلال هستند دیده شده بعد از عمل های زیبایی باز هم این افراد از چهره یا اندام خود راضی نیستند و حتی در مواردی عمل های زیبایی باعث تشدید بیماری این افراد شده و شما هم بارها شاید در رسانه ها افراد معتاد به عمل های زیبایی را دیده باشید. عموما یک جراح باید توانایی این را داشته باشد تا این بیماری را تشخیص دهد و از عمل این افراد قبل از درمان و بهبود سلامت روانی خودداری کند.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…


منبع خبر:
شفقنا
/ ویترین روزنامه ها/ گزارش «پیام ما» درباره دلایل کاهش بازدید
از موزه ها و آثار تاریخی ایران / بررسی «شهروند» درباره تاثیر شبکه
های اجتماعی بر افزایش تمایل به جراحی های زیبایی

تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

لینک کوتاه : https://ertebatatoresaneha.ir/?p=18025

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.