• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
10

ویترین روزنامه ها/ گزارش «دنیای اقتصاد» درباره فراز و فرودمصرف خوراکی ها در خانوارهای شهری/ اشاره «آرمان امروز» به رشد پدیدهاجتماعی روانشناسان جعلی

  • کد خبر : 19731
  • 24 دی 1403 - 9:16
ویترین روزنامه ها/ گزارش «دنیای اقتصاد» درباره فراز و فرودمصرف خوراکی ها در خانوارهای شهری/ اشاره «آرمان امروز» به رشد پدیدهاجتماعی روانشناسان جعلی

ویترین روزنامه ها / شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

ویترین روزنامه ها / به گزارش شفقنا رسانه، «چیدمان سفره خانوار» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است که در گزارشی به بررسی جزئیات فراز و فرود مصرف خوراکی‌ها در خانوارهای شهری پرداخت. این روزنامه نوشت:« بررسی جزئیات گزارش بودجه خانوار شهری بانک مرکزی در سال۱۴۰۲ حاکی از تغییر چیدمان خوراکی‌ها در سفره خانوار طی یک دهه اخیر است. آمارها نشان می‌دهد در سال‌های پس از تحریم و شوک ارزی۱۳۹۷، مصرف اغلب کالاهای اساسی خوراکی همچون برنج و نان که قوت غالب جامعه را تشکیل می‌دهد، کاهش یافته است. علاوه بر این در میان انواع کالاهای پروتئینی، از مصرف گوشت قرمز و گوشت ماهی کاسته شده و بر مصرف گوشت مرغ و تخم‌مرغ در خانوار افزوده شده است. پایین ماندن نسبی قیمت مرغ و تخم‌مرغ نسبت به گوشت قرمز و گوشت ماهی عامل تغییر خوراک خانوار شهری است. علاوه بر این، در میان انواع لبنیات نیز، مصرف شیر و ماست نسبت به سال۱۳۹۳ کاهش یافته، اما مصرف برخی انواع لبنیات همچون پنیر افزایش یافته است. به‌طور کلی بررسی‌ آماری مقدار مصرف اکثر کالاهای اساسی نشان می‌دهد سفره خانوار شهری در سال۱۴۰۲ نسبت به سال۱۳۹۳ کوچک‌تر شده است.»

«معمای رشد «روانشناس جعلی»» تیتر روزنامه آرمان امروز است که در گزارشی از رواج یک پدیده اجتماعی خبر داد و نوشت: «چندین سال است که فهرستی از روانشناسان جعلی منتشر می شود. افرادی که با فالوورهای میلیونی در اینستاگرام، اقدام به انتشار مطالب و مشاوره می دهند. اما این لیست ۱۳۳ نفره از روانشناسان جعلی در شرایطی مانند سال های گذشته بدون تغییر منتشر می شود، که هزاران روانشناس با سواد که علاوه بر داشتن تحصیلات آکادمیک، صد‌ها ساعت در کلینیک‌های خصوصی و تخصصی دوره‌های آموزشی گذرانده‌اند، خانه‌نشین شده‌اند. براساس آمار منتشره بیش از ۱۰۰ هزار نفر فارغ‌التحصیل فوق‌لیسانس و دکترای روانشناسی داریم که از این تعداد نزدیک به ۴۰ هزار نفر عضو سازمان نظام روانشناسی هستند، یعنی بیش از ۶۰ هزار نفر مشروعیت عضویت را در این سازمان ندارند، این در حالی است که طی ۱۹ سال گذشته فقط به ۸ هزار نفر پروانه داده شده است، در عین حال بیش از ۲۰۰ هزار نفر لیسانس رشته روانشناسی داریم که با این حجم از سختگیری‌ها احتمال بیکاری این تعداد نیز وجود دارد که امری دور از ذهن نیست. با ادامه این روند روانشناسان تا ۱۰ سال برای گرفتن پروانه اشتغال باید در صف انتظار باشند و دست آخر هم شاید کلاً اخذ پروانه برای آن‌ها تا سنین میانسالی به رؤیایی دست نیافتنی بدل شود. حال برکسی پوشیده نیست که بسیاری از افرادی که پروانه ندارند و سال‌ها با تحصیل و صرف هزینه های بسیار امکان قانونی، تاسیس مطب یا مشاوره را ندارند، راهی به جز اینستاگرام برای ارائه تخصصشان ندارند.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید..


منبع خبر:
شفقنا
/ ویترین روزنامه ها/ گزارش «دنیای اقتصاد» درباره فراز و فرود
مصرف خوراکی ها در خانوارهای شهری/ اشاره «آرمان امروز» به رشد پدیده
اجتماعی روانشناسان جعلی

تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

لینک کوتاه : https://ertebatatoresaneha.ir/?p=19731

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.