• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
2

ویترین روزنامه ها/ گزارش «کاروکارگر» درباره دلایل تمایل پایین جوانان به اشتغال رسمی/ تحلیل «رسالت» درباره چگونگی مدیریت ناترازی انرژی

  • کد خبر : 24657
  • 02 اسفند 1403 - 9:34
ویترین روزنامه ها/ گزارش «کاروکارگر» درباره دلایل تمایل پایین جوانان به اشتغال رسمی/ تحلیل «رسالت» درباره چگونگی مدیریت ناترازی انرژی

تمایل پایین جوانان به اشتغال رسمی / شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

تمایل پایین جوانان به اشتغال رسمی / به گزارش شفقنا رسانه، «دستمزدهای اندک جوانان را از اشتغال رسمی فراری داده است» تیتر روزنامه کاروکارگر است و تاکید کرد که ۲۵ درصد از خانوارهای کشور، شاغل ندارند. یک فعال کارگری به این روزنامه گفت: «امروزه در زیرزمین برخی ادارات خصوصی یا حتی دولتی ممکن است به ماینرها و دستگاه‌های تولید رمزارز بربخوریم. کارگاه‌ها و حتی شرکت‌ها و دامداری‌هایی نیز وجود دارند که سوله‌های خود را با برق یارانه‌ای به این کار اختصاص داده‌اند. از سوی دیگر، انبوه افرادی در طبقات فرادست و متوسط به بالا وجود دارند که مازاد درآمد خود را در مشاغل دیجیتال، سایت‌های شرط‌بندی، فارکس، سبدگردان‌ها و رمزارز می‌چرخانند و تلاش می‌کنند به سود برسند اما آیا کارگران سطح درآمدی این‌چنینی دارند؟ نهایت آمال و آرزوی آنان به دست آوردن یک خودرو و موتورسیکلت قسطی و فرار از کارگاه برای درآمد چند برابر قانون کار در تاکسی‌های اینترنتی است. چرا؟ چون شما مزدی به میزان یک‌سوم خط فقر شهری را به او می‌دهید! ما می‌توانیم دست کارشناسان، اقتصاددانان و فعالان کارفرمایی که معتقد به نبود فرهنگ کار در میان نسل‌ها هستند را بگیریم و به کارگاه‌ها و کوره‌پزخانه‌ها و واحدهای تولیدی در حاشیه شهر ببریم تا ببینند کارگرانی از سنین قانونی و غیرقانونی پیش از آنکه در سن اعزام به خدمت سربازی یا ازدواج باشند، چگونه کار کرده و عمر خود را می‌گذارند. طرح مسائل نسلی و مسائل فرهنگی که شاید بیشتر برای طبقات فرادست و متوسط اجتماعی صدق می‌کند، برای کارگرانی که در موقعیتی متفاوت هستند، در این شرایط کاملا انحرافی است! ما مهمترین دلیل افت نرخ مشارکت اقتصادی و میل به کار را در وهله اول «مزد» می‌دانیم!»

«اصلاح مصرف، افزایش تولید» تیتر روزنامه رسالت است که در گزارشی به چگونگی مدیریت ناترازی انرژی پرداخت و نوشت:« کارشناسان و فعالان این حوزه می گویند که برای جبران ناترازی انرژی، مجموعه ای از راهکارها باید مورد توجه قرار گیرد. یکی از مهم ترین اقدامات، تقویت نقش بخش خصوصی و پرداخت بدهی های دولت به فعالان این حوزه است. سرمایه گذاری در زیرساخت های انرژی، اعم از توسعه نیروگاه های جدید، بهینه سازی شبکه انتقال و افزایش تولید، نیازمند همکاری نزدیک بخش خصوصی و دولتی است اما بسیاری از شرکت های فعال در حوزه نیرو و انرژی، به دلیل بدهی های معوق دولت و عدم بازگشت سرمایه، تمایل کمتری برای ورود به پروژه های جدید دارند. بنابراین تسریع در تسویه این بدهی ها و ایجاد مشوق های جذاب برای سرمایه گذاران، می تواند مسیر توسعه زیرساخت های انرژی را هموارتر کند. بهبود بهره وری و اصلاح ساختار مصرف انرژی نیز یکی دیگر از راهکارهای اساسی برای مدیریت ناترازی انرژی است. بسیاری از نیروگاه های کشور با فناوری های قدیمی فعالیت می کنند و بازدهی پایین تری نسبت به استانداردهای جهانی دارند. برنامه ریزی برای نوسازی این تاسیسات و استفاده از فناوری های نوین، به افزایش ظرفیت تولید و کاهش هدررفت انرژی کمک خواهد کرد. همچنین، بهینه سازی شبکه های انتقال و توزیع، نقش مهمی در کاهش تلفات انرژی و بهبود عملکرد کلی سیستم خواهد داشت. علاوه بر این، توجه به تولید لوازم خانگی و صنعتی کم مصرف و ارتقای استانداردهای بهره وری انرژی، می تواند نقش بسزایی در کاهش مصرف انرژی و مدیریت بهتر منابع داشته باشد.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…


منبع خبر:
شفقنا
/ ویترین روزنامه ها/ گزارش «کاروکارگر» درباره دلایل تمایل
پایین جوانان به اشتغال رسمی/ تحلیل «رسالت» درباره چگونگی مدیریت
ناترازی انرژی

تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

لینک کوتاه : https://ertebatatoresaneha.ir/?p=24657

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.