هوش مصنوعی مدل GPT-4.5 / به گزارش شارا به نقل از فیوچریست، در این آزمون که به سنجش توانایی هوش مصنوعی در تقلید از انسانها میپردازد، مدل GPT-4.5 در ۷۳ درصد مواقع توانسته است خود را به جای انسان جا بزند. این موفقیت قابل توجه در مقایسه با شانس تصادفی ۵۰ درصدی، به این معناست که آزمون تورینگ به شدت نیاز به بازنگری دارد.
این تحقیق که در حال حاضر در دست بررسی همتایان قرار دارد، مدلهای دیگر هوش مصنوعی همچون LLaMa 3.1-405B و GPT-4o را نیز مورد ارزیابی قرار داده است.
آزمون تورینگ که برای اولین بار توسط آلن تورینگ در سال ۱۹۵۰ معرفی شد، به گونهای طراحی شده است که اگر یک ماشین توانست از یک انسان تمایز داده نشود، به معنای آن است که این ماشین میتواند مانند انسان فکر کند.
در این مطالعه جدید، محققان نشان دادهاند که مدلهای هوش مصنوعی در برقراری مکالمات مشابه با انسانها به خوبی عمل میکنند و شاید این آزمون دیگر ابزار مناسبی برای سنجش هوش مصنوعی نباشد.
کامرون جونز، نویسنده اصلی تحقیق، در توییتر خود اشاره کرده است که این تحقیق ممکن است نشانهای از تواناییهای رو به رشد مدلهای هوش مصنوعی در جایگزینی انسانها در تعاملات روزمره باشد و این میتواند پیامدهای اجتماعی و اقتصادی بزرگی به همراه داشته باشد.
این تحقیق نشان میدهد که چترباتهای هوش مصنوعی میتوانند در تقلید از انسانها بسیار موفق عمل کنند، به طوری که حتی افراد نمیتوانند به راحتی تفاوت آنها را از انسانها تشخیص دهند. این موضوع ممکن است چالشهای جدیدی برای ارزیابی هوش و درک انسانها از فناوریهای پیشرفته به وجود آورد.
منبع خبر:
شارا
/ هوش مصنوعی مدل GPT-4.5 آزمون تورینگ را گذراند
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.