ویترین روزنامه ها / شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «بحران حقوقی در آب هیرمند» تیتر روزنامه پیام ما است که بر ضرورت شفافیت و پاسخگویی دولت در بحبوحه بودجهبندی جدید و مناقشه حقوق آب هیرمند تاکید کرد. این روزنامه نوشت: «پاسخگویی سنگ بنای حکمرانی خوب است و در پرداختن به بحران آب حیاتیتر میشود. شهروندان باید در مورد اقدامات دولت برای مبارزه با کمبود آب آگاه شوند و اقدامات انجامشده را درک کنند. برای این منظور، دولت نهتنها باید شفافیت را تضمین کند بلکه باید پاسخگویی شفاف به مردم نیز ارائه کند. برای افزایش پاسخگویی، دولت میتواند کمیتههای مستقل نظارتی را برای منابع آب ایجاد کند، گزارشهایی را در مورد وضعیت آب کشور بهطور منظم منتشر کند و اقداماتی را که برای حل بحران انجام میشود، به تفصیل شرح دهد. این رویکرد نهتنها اعتماد عمومی را ایجاد میکند بلکه مشارکت شهروندان را در رسیدگی به بحران تشویق میکند. بودجهریزی بهعنوان یک جنبه اساسی حکمرانی خوب، نقش مهمی در تخصیص منابع مالی به پروژههای زیربنایی و حل بحرانهای کلیدی ملی ایفا میکند. در شرایط بحرانی مانند بحران آب، اولویتبندی بودجه برای مدیریت آب و پروژههای احیای منابع ضروری است. باتوجهبه کمبود شدید آب در استانهایی مانند سیستانوبلوچستان، اصفهان و خراسان، دولت باید بودجه کافی برای بهبود منابع آبی کشور اختصاص دهد. در زیرزمینههای کلیدی که بودجه دولت جدید باید در آنها تمرکز کند آمده است:»
«طلاق اقتصادی!» تیتر روزنامه رسالت است که در گزارشی به بررسی آثار منفی نابسامانی اقتصادی بر پایداری نهاد خانواده پرداخت. این روزنامه نوشت: «بررسیهای مرکز دادههای باز ایران از آمارهای سازمان ثبتاحوال نشان میدهد که در سال ۱۴۰۲، تعداد ازدواجهای ثبتشده به حدود ۴۸۱ هزار مورد رسیده که کمترین میزان در ۲۷ سال گذشته است. با کاهش چشمگیر نرخ ازدواج، همزمان آمار طلاق روندی صعودی داشته است. از ابتدای دهه ۹۰ تا سال ۱۴۰۲ آمار طلاق در ایران ۳۴ درصد رشد کرده است؛ به این معنا که ۱۵۰ هزار طلاق سالانه به ۲۰۲ هزار طلاق رسیده است. نتایج پژوهشها نشان میدهد، بیشترین میزان طلاق در یک سال نخست ازدواج رخ داده است. ماهنامه رهآورد سال ۱۳۹۹ طی یک پژوهش مدعی شد بیشترین میزان طلاق در فاصله زمانی کمتر از یک سال از آغاز زندگی مشترک ثبت شده و پس از آن هرچه بر سالهای زندگی مشترک افزوده میشود، احتمال طلاق کاهش مییابد. خودداری از اخذ مشاورههای تخصصی ازدواج و مراجعه به مشاور و روانشناس یکی از عوامل تسریع طلاق در سالهای نخست ازدواج قلمداد میشوند. برخی حقوقدانان با بررسی پروندههای طلاق تأکید دارند مهمترین عوامل ثبت طلاق در ایران مشکلات اقتصادی، خیانت، اعتیاد، خشونت خانگی و اختلالهای جنسیاند. بهروز رجبی، روانشناس، هم معتقد است خیانت، نداشتن مهارتهای زندگی، مشکلات اقتصادی و بیماریهای شخصیتی بیشترین دلایل مراجعان برای طلاقاند. »
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.