• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
4

معاون حوزه هنری کودک و نوجوان: تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر نیازمند رویکردی فرابخشی است

  • کد خبر : 20842
  • 03 بهمن 1403 - 15:01
معاون حوزه هنری کودک و نوجوان: تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر نیازمند رویکردی فرابخشی است

حوزه هنری کودک و نوجوان / مجید مجیدی درخصوص نهادها و سازمان‌های سیاست‌گذار گفت: تنظیم‌گری در حوزه صوت و تصویر نیازمند یک رویکرد فرابخشی است.

مجید مجیدی درخصوص نهادها و سازمان‌های سیاست‌گذار گفت: تنظیم‌گری در حوزه صوت و تصویر نیازمند یک رویکرد فرابخشی است.

به گزارش روابط عمومی ساترا، مجید مجیدی، معاون حوزه هنری کودک و نوجوان، مدیر اندیشکده امید حوزه هنری انقلاب اسلامی و عضو مجمع تحلیلگران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در خصوص فعالیت‌های ساترا در حوزه تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی گفت: اخیرا به اتفاق اعضای مجمع تحلیلگران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی بازدیدی از بخش‌های مختلف ساترا داشتیم و با فعالیت‌های این سازمان بیشتر آشنا شدم. ابتدا بر خود لازم می‌دانم از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه‌ای که در راستای تنظیم‌گری در این حوزه انجام شده، تشکر کنم. یکی از نکات مهمی که به ذهنم می‌رسد، ضرورت تبیین دقیق وظایف و مسئولیت‌های ساترا در سطوح مختلف مخاطبان است.

وی افزود: لازم است که ماهیت وجودی ساترا به عموم مردم و مخاطبان سکوهای نمایش خانگی توضیح داده شود. این موضوع به‌ویژه در شرایطی که در اذهان عمومی، ساترا به‌عنوان یک نهاد صرفا محدودکننده تلقی می‌شود، حائز اهمیت است. اگر افراد به درستی آگاه شوند که ساترا با چه هدف و دقیقا در چه زمینه‌هایی فعالیت می‌کند، احتمالا با این نهاد هم‌راستا خواهند شد.

مجیدی خاطر نشان کرد: نکته دیگری که شایان ذکر است، تلاش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر برای جلب مشارکت فعال مخاطبان است. در شرایطی که مخاطبان در سکوهای نمایش خانگی می‌توانند به صورت تعاملی و هدفمند وارد عمل شوند، این مشارکت باید فراتر از آنچه که تاکنون تحت عنوان سامانه ساپرا مطرح شده، باشد. به این ترتیب، می‌توان انتظار داشت که مردم در ارزیابی محصولات و محتوای ارائه شده، به شکلی فعالتر مشارکت کنند؛ تنظیم‌گری مشارکتی از جمله رویکردهایی است که می‌تواند در این مقوله به گفتمان‌سازی تنظیم‌گری کمک و مردم را به عنوان یک بخش خودتنظیم‌گر، در چرخه تنظیم‌گری وارد کند.

معاون حوزه هنری کودک و نوجوان در ادامه تأکید کرد: تنظیم‌گری در حوزه صوت و تصویر نیازمند یک رویکرد فرابخشی است. وقتی که صحبت از حوزه صوت و تصویر به میان می‌آید، مسائل بسیار پیچیده و فرابخشی در این زمینه وجود دارد. لازم است که نهادهای مختلف به کمک سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی بیایند و سهم خود را در تنظیم‌گری ایفا کنند؛ نقش‌آفرینی نهادها و سازمان‌ها در یک فرایند شفاف و مشخص، به گونه‌ای محقق می‌شود که قوانین و مقررات حاکم توسط ساترا به عنوان الزامات اجرایی سایر نهادها و دستگاه‌ها مورد توجه و عمل قرار گیرد.

مدیر اندیشکده امید حوزه هنری انقلاب اسلامی در پایان گفت: تنظیم‌گری پژوهش‌محور که بخشی از رویکردهای هشت گانه تنظیم‌گری در ساترا به شمار می‌رود باید به‌صورت روشمند، دقیق و ناظر به اثرسنجی محصولات نمایش خانگی بر روی مخاطب به ویژه کودک و نوجوان تعریف شود چرا که براساس ویژگی‌های رشدی، مخاطب کودک و نوجوان بیشترین تأثیر را از نمایش خانگی دریافت می‌کنند و پیام‌های دریافتی توسط این گروه سنی بر باورها و رفتارهای آنان مؤثر است.


منبع خبر: ساترا / معاون حوزه هنری کودک و نوجوان: تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر
نیازمند رویکردی فرابخشی است

تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

لینک کوتاه : https://ertebatatoresaneha.ir/?p=20842

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.