آتش سوزی آثار تاریخی / شفقنا رسانه- گزینش اخبار و گزارش های رسانه ها اگرچه دشوار و پیچیده است، اما شفقنا رسانه بنا دارد از این پس مطالبی از مطبوعات و خبرگزاری ها را به ارزیابی بگذارد تا به نوعی بهترین گزارش، مصاحبه و متن را در پایان هر هفته معرفی شود. در این ارزیابی مولفه هایی چون انتخاب سوژه، خلاقیت و نوآوری، سرعت، دقت، انصاف و جامعیت اطلاع رسانی، مطالبه گری رسانه و پاسخگو کردن مسئولان و رعایت دیگر معیارهای حرفه ای و اخلاق رسانه ای به همراه روش ارائه از ویراستاری تا گرافیک، در نظر گرفته شده است. البته انتخاب نشدن مطالب دیگر رسانه ها به هیچ عنوان به معنای انکار ارزش کاری و خبری آنان نیست.
بخوانید سوژه های برگزیده این هفته را…
به گزارش شفقنا رسانه، از جمله سوژه های منتخب این هفته از روزنامه پیام ما است که در مطلب خوبی با عنوان «قرصهایی که طبیعت را بیمار میکنند» به اثرات رهاسازی غلاف های کوچک قرص در طبیعت پرداخت. آنچه این سوژه را خواندنی کرده متفاوت بودن و نگاه حرفه ای خبرنگار به مسئله و آسیب شناسی آن است.
آتش زدن یک اثر تاریخی در املش توسط یک بلاگر سوژه مهم دیگر این هفته است که روزنامه پیام ما در گزارش خوبی با عنوان «بلاگرها، تهدید جدید میراث فرهنگی» نسبت به تخریب آثار تاریخی برای تولید محتوای پرمخاطب توسط بلاگرها هشدار داد. نگاه آسیب شناسانه به مسئله و لزوم آگاهی سازی مردم درباره آثار تاریخی و توجه به حفظ و نگهداری آن ها از دلایل انتخاب این گزارش است.
سوژه منتخب بعدی درباره ناترازی برق و گار است که روزنامه دنیای اقتصاد در گزارش خوبی با عنوان «افق تولید با فاکتور ناترازی» به آن پرداخت و در یک نظرسنجی از کارشناسان راهکارهای ناترازی برق و گاز را جویا شد. نگاه کارشناسانه به سوژه و لزوم ارائه دیدگاه های مختلف و متنوع جهت یافتن بهترین راهکار از دلایل انتخاب این گزارش است.
سوژه منتخب بعدی از روزنامه اعتماد با عنوان «تغییر ساختار میتواند منجی گردشگری شود؟» است که در گفتگو با کارشناسان به بررسی وضعیت گردشگری پایدار ایران پرداخت. نگاه کارشناسانه و لزوم توجه به بحث گردشگری و راهکارهای رونق آن در کشور از دلایل انتخاب این گزارش است.
قاچاق سوخت و مسئله پیشگیری از آن از جمله موضوعات مهمی است که در ماه های اخیر به دلیل مشکلاتی که در این زمینه برای کشور ایجاد شده است مورد توجه قرار گرفته است. در این میان روزنامه شرق در گزارش خوبی با عنوان «پیشگیری از قاچاق سوخت وظیفه کیست؟» به بررسی مسئولیت دستگاه های متولی در این زمینه پرداخت.
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.