زندگی های مشترک / به گزارش شفقنا رسانه، «مستاجر تهران یا استانبول؟» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است که در مطلبی به معرفی راه گریز از «فقر مسکن» پرداخت و نوشت: « اجاره بها در استانبول تقریبا ۲ برابر تهران است، اما مستاجرهای آنجا بدون «استرس اقتصادی» اجاره نشین های اینجا، می توانند از پس هزینه مسکن بربیایند. «دنیای اقتصاد» برای بررسی و پاسخ به این معما، هزینه خرید و اجاره خانه در ایران و ترکیه را با «متر دلاری» سنجش کرده است. نتایج این بررسی نشان می دهد، اگر چه دو کشور طی سال های اخیر «تورم بالا» را تجربه کرده اند و حتی سرعت رشد اجاره بها در ترکیه ۱.۴ برابر ایران بوده، اما شهروندان آن کشور توانسته اند با دو بال اقتصادی، «نیروی پرداخت» هزینه مسکن را به دست بیاورند. جواب این معما در «روند رشد اقتصادی» ترکیه و همچنین «روند تعدیل دستمزد» در این کشور خلاصه می شود. اقتصاد ترکیه طی ۱۰ سال گذشته به طور متوسط سالانه ۵درصد «رشد» کرده است؛ رشد اقتصادی مثبت و پایدار باعث «بهبود مداوم رفاه خانوارها» از طریق «تقویت درآمد سرانه» می شود. هر چند ترکیه نیز تا حدودی شبیه ایران در سال های اخیر با «تورم عمومی» بالا روبه رو شد اما هم میزان نرخ تورم سالانه اش تا حدودی کمتر از ایران بود و هم اینکه، «موتور تولید» در این کشور مثل ایران از کار نیفتاد.»
«زندگی های مشترک بازیچه دست بلاگرها» تیتر روزنامه رسالت است که در گزارشی به تاثیر زوج بلاگرها بر زندگی مخاطبانشان پرداخت و نوشت:« شبکه های اجتماعی به بخش جدایی ناپذیر اززندگی روزمره تبدیل شده اند و بلاگر ها و اینفلوئنسر ها نقش قابل توجهی در شیوه زندگی انتخابی و شکل دهی به دیدگاه ها و رفتار های افراد دارند، به ویژه زوج بلاگر هایی که در لباس های گران قیمت و اتومبیل های لاکچری ، یک زندگی آرمانی را به تصویر می کشند. مخاطبانشان ناخودآگاه زندگی و رفتار همسران خود را با زندگی و رفتار آن ها مقایسه می کنند؛ بلاگر هایی که تظاهر می کنند، زندگی بی عیب و نقصی دارند، عاشقانه یکدیگر را دوست دارند، کوچک ترین مناسبت ها را جشن می گیرند و قربان صدقه هم می روند، گویی در زندگی مشترک آن ها خبری از قهر و کدورت نیست… . اما سنجش زندگی خود با تصاویر لوکس و بی مشکل در شبکه های اجتماعی، به یک الگوی بیمارگونه تبدیل و با تقویت احساس ناکافی بودن، روابط عاطفی میان زوجین را خدشه دار می کند.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.