شکست روابط عمومی / شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || در آوریل ۲۰۲۳، سنارا ویلسون هاجز، فعال محیط زیست و موج سوار، در جلسه شورای محلی سنت ایوز در جنوب غربی انگلستان حضور داشت. ویلسون هاجز نگران پروژهای بود که توسط شرکت کانادایی Planetary Technologies در خلیج سنت ایوز اجرا میشد.
این پروژه شامل افزودن هیدروکسید منیزیم به دریا برای آزمایش افزایش قلیایی اقیانوسها به منظور جذب بیشتر دیاکسید کربن و کاهش گرمایش جهانی بود. ویلسون هاجز و دیگران از آزمایشهای مخفیانهای که این شرکت در پاییز ۲۰۲۲ انجام داده بود، نگران بودند و خواستار تعویق پروژه برای بررسی اثرات زیستمحیطی آن شدند.
شورای شهر سنت ایوز، در واکنش به نگرانیهای مردم، به شدت با این آزمایشها مخالفت کرد. این مخالفتها باعث شد که آژانس محیط زیست بریتانیا تصمیم به انجام ممیزی علمی بیشتری درباره پروژه Planetary بگیرد. در حالی که Planetary و طرفدارانش بر اهمیت این آزمایش برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی تأکید میکردند، منتقدان همچنان نگران اثرات بالقوه آن بر اکوسیستمهای محلی و حیات دریایی بودند.
Planetary Technologies به منظور بررسی و آزمایش فرآیند افزایش قلیایی اقیانوسها، هیدروکسید منیزیم را در آب دریا پمپاژ کرد تا اثرات آن بر جذب کربن بررسی شود. این فرآیند به طور طبیعی در زمین اتفاق میافتد، اما تلاش شرکت برای شبیهسازی آن در مقیاس بزرگ، سؤالات زیادی را در مورد امنیت و پایداری این فناوری ایجاد کرد.
منتقدان معتقدند که پروژههای مشابه باید با دقت بیشتری بررسی شوند و اثرات آنها بر محیطزیست به طور شفاف و با مشارکت جوامع محلی ارزیابی شود. ویلسون هاجز و دیگر معترضان تاکید دارند که جوامع محلی باید حق تصمیمگیری در مورد چنین پروژههایی را داشته باشند، زیرا این پروژهها میتواند تأثیرات غیرقابل پیشبینی و شدیدی بر اکوسیستمهای محلی داشته باشد.
در عین حال، Planetary بر این باور است که این آزمایشها میتواند به کاهش میزان دیاکسید کربن در جو کمک کند و به همین دلیل به دنبال گسترش چنین پروژههایی در مقیاس جهانی است. این شرکت در حال حاضر در حال انجام آزمایشهای مشابه در هالیفاکس، نوا اسکوشیا و دیگر نقاط است.
در پایان، این موضوع نشاندهنده پیچیدگی و حساسیت پروژههای تغییرات آب و هوایی است که باید با دقت و با مشارکت جامعه محلی اجرا شوند. جوامع باید در مورد تأثیرات این پروژهها بر محیطزیست و زندگی خود اطلاعات کافی داشته باشند تا بتوانند در مورد آنها تصمیمگیری کنند.
منبع خبر:
شارا
/ یک دوز آنتیاسید، یک خلیج عجیب و غریب بریتانیا، و یک شکست
روابط عمومی
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.