اقتصاد آمریکا / به گزارش شفقنا رسانه، «کشف بزرگ چین» تیتر روزنامه هم میهن است که در گزارشی اشاره کرد که زمینشناسان در پکن مدعیاند چین منبع انرژی بیپایانی را کشف کرده که میتواند سوخت کافی را برای تامین انرژی این کشور برای ۶۰ هزارسال تامین کند. این روزنامه نوشت:«در چند روز گذشته خبری در برخی خبرگزاریهای انگلیسیزبان منتشر شد با این متن که «زمینشناسان در پکن مدعیاند که چین منبع انرژی بیپایانی را کشف کرده است که میتواند سوخت کافی را برای تامین انرژی این کشور برای ۶۰۰۰۰ سال تامین کند»! براساس این خبر، مجتمع معدنی بایان اوبو در منطقه خودمختار مغولستان داخلی در شمال چین، احتمالاً حاوی توریوم کافی است برای تامین انرژی مورد نیاز خانوارهای چین «تقریباً برای همیشه». این خبر که اولین بار در ساوتچایناپست منتشر شد از گزارشی صحبت میکند که تخمین میزند این مجتمع معدنی در صورت بهرهبرداری کامل میتواند یک میلیون تن توریوم تولید کند. این مطالعه ادعا میکند که منابع توریوم در ضایعات معدنی این کشور کاملاً دستنخورده باقی میماند و اگر این مواد به درستی استخراج شوند، میتواند آنقدر کافی باشد تا وابستگی جهان را به سوختهای فسیلی پایان دهد.محققان گزارشی که ساوت چایناپست از آن نقل قول کرده، مدعی هستند ضایعاتی که به مدت ۵ سال از یک سایت سنگ آهن در مغولستان داخلی به دست میآید، به قدری توریوم دارد که برای پاسخگویی به نیازهای انرژی آمریکا برای بیش از ۱۰۰۰ سال کافی است! این مطالعه ۲۳۳ منطقه غنی از توریوم را در سراسر چین شناسایی کرده و اگر به این گزارش اعتماد شود نشان میدهد که ذخایر توریوم در چین به طور قابل توجهی بیشتر از تخمینهای قبلی است. پیشتر محققان گفته بودند که چین ذخایر توریوم کافی را برای تامین انرژی مورد نیاز خود در ۲۰۰۰۰ سال آینده دارد.»
«تحریک تورمی تعرفه ترامپ» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است و در گزارشی به این سوال پاسخ داد که جنگ تجاری چه هزینهای به اقتصاد آمریکا تحمیل میکند؟ این روزنامه نوشت:« دولت ترامپ اعمال تعرفه ۲۵درصدی بر کالاهای وارداتی از مکزیک و کانادا و اعمال تعرفه ۲۰درصدی بر کالاهای وارداتی از چین را اجرایی کرد. یک سوال مهم این است که اثر تعرفههای جدید بر سطح قیمتی کالاهای مختلف در اقتصاد آمریکا چگونه خواهد بود؟ بر اساس بررسیهای موسسه مودیز، تعرفهها در برخی کالاها مستقیما به قیمت مصرفکننده منتقل میشوند؛ درحالیکه در برخی دیگر، واردکنندگان بخشی از هزینه را جذب میکنند. برای کالاهای دارای جایگزین، اثر تعرفه کمتر است؛ زیرا رقابت میان تولیدکنندگان باعث کاهش رشد قیمت میشود. اما در کالاهای خاص که جایگزین مستقیم ندارند، تمام هزینه تعرفه به مشتری منتقل میشود. تجربه پیشین در رابطه با تعرفهها نشان داد حتی تولیدکنندگان داخلی نیز قیمتهای خود را در مواجهه با تعرفهها بالا میبرند. اگرچه تاثیر تعرفهها بر قیمت کالاها متفاوت است، اما نتیجه کلی، افزایش تورم در اقتصاد آمریکا است. از سوی دیگر اعمال تعرفهها باعث کاهش رشد اقتصادی شرکای تجاری خواهد شد.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.