به گزارش شفقنا رسانه، «مهاجرت با یک قایق بادیکوچک در اقیانوس!» تیتر روزنامه اعتماد است که در گزارشی به سهم بالای ایرانی ها در مهاجرت های غیرقانونی با قایق بادی کوچک در کانال مانش از سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ پرداخت و نوشت:« طبق جدیدترین آمارهای سازمانهای بینالمللی درباره مهاجرت، مطابق با سالهای گذشته، بیش از نیمی از همه پناهندگان در ۱۰ کشور ساکن بودند. در سال ۲۰۲۲، برای هفتمین سال متوالی، ترکیه با نزدیک به ۳.۶ میلیون پناهنده، عمدتا سوری، بزرگترین کشور میزبان در جهان بود. پاکستان و جمهوری اسلامی ایران نیز جزو ۱۰ کشور برتر میزبان پناهجویان بودند. اوگاندا، روسیه، آلمان، سودان، لهستان، بنگلادش و اتیوپی در ادامه این فهرست قرار دارند. بیشتر (نزدیک به ۷۰%) از پناهندگان و دیگر افرادی که نیاز به حمایت بینالمللی داشتند، در کشورهای همسایه کشورهایشان میزبانی میشوند و به همین دلیل طبق گزارش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد، کشورهای کمتر توسعه یافته میزبان تعداد زیادی از پناهندگان هستند. برای مثال، از هر پنج پناهجوی جهان، یک نفر در کشورهای جنوب صحرای آفریقا میزبانی شده است، در حالی که ۹۰ درصد از کل پناهندگان در آسیا و اقیانوس آرام تنها در سه کشور ایران (۳.۴ میلیون)، پاکستان (۱.۷ میلیون) و بنگلادش (۹۵۲۴۰۰) در سال ۲۰۲۲، بیش از ۳۳۹۰۰۰ پناهنده به کشورهای مبدأ خود بازگشتند که کاهش ۲۱ درصدی نسبت به سال گذشته را نشان میدهد. بیشترین بازگشت (۱۵۱,۳۰۰) به سودان جنوبی بوده است که اکثر آنها از اوگاندا (۷۵,۵۰۰) بودهاند.»
«تنوع منابع ارزی؛ کلید رشد اقتصادی» تیتر روزنامه رسالت است که در گزارشی به واکاوی ضرورت افزایش صادرات و تنوع بخشی به منابع ارزی پرداخت و نوشت:« در دنیای اقتصادی امروز، منابع ارزی نقش حیاتی در پایداری اقتصادی کشورها دارند و کشورهای مختلف بهویژه آنهایی که از منابع طبیعی بهویژه نفت و گاز بهرهمند هستند، به طورعمده وابستگی قابلتوجهی به این منابع دارند. برای کشورهایی نظیر جمهوری اسلامی ایران که بزرگترین منبع ارزی خود را از صادرات نفت و فرآوردههای نفتی تأمین میکنند، این وابستگی میتواند در شرایط مختلف اقتصادی، خطراتی را بهدنبال داشته باشد. بهویژه در صورتی که نوسانات جهانی قیمت نفت و یا تحریمهای بینالمللی با محدودیتها مواجه شوند، درآمدهای ارزی کشور با کاهش روبهرو خواهد شد و این امر میتواند به تبعات اقتصادی منفی همچون افزایش تورم، کاهش قدرت خرید مردم و عدم تعادل تجاری منجر شود. با توجه به این مسائل، یکی از راهحلهای کلیدی برای کاهش آسیبپذیری اقتصاد کشور در برابر بحرانهای ارزی و کاهش فشارها بر منابع ارزی، تنوعبخشی به منابع ارزی است. »
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.