• امروز : سه شنبه - ۲۲ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 12 November - 2024
3

پنج روند غذایی برتر برای سال ۲۰۲۵ که نباید از دست دهید

  • کد خبر : 10752
  • 05 آبان 1403 - 11:43

سال ۲۰۲۵

سال ۲۰۲۵ / شبکه اطلاع‌رسانی روابط‌عمومی‌ ایران (شارا) || شرکت کروگر (Kroger) پنج روند غذایی اصلی برای سال ۲۰۲۵ را پیش‌بینی کرده است. این روندها شامل:


۱. خرده‌فروشان مواد غذایی فریبنده:
مشتریان به سمت محصولات با برچسب خصوصی (مانند برند فروشگاهی) تمایل بیشتری دارند که کیفیت مشابهی با برندهای ملی ارائه می‌دهند اما قیمت کمتری دارند.

۲. طعم‌های اسیدی و شور:
غذاهای تخمیر شده و شور مانند زیتون، ترشی، و کیمچی محبوبیت بیشتری پیدا می‌کنند و مشتریان به دنبال ترکیب این طعم‌ها در وعده‌های غذایی خود هستند.

۳. رنسانس پروتئین:
مشتریان به پروتئین به عنوان منبعی برای حفظ انرژی و سلامت توجه بیشتری نشان می‌دهند و استفاده از پروتئین‌های گیاهی و مکمل‌هایی مانند کلاژن افزایش می‌یابد.

۴. علاقه به طعم‌های تند:
گرایش به استفاده از ادویه‌ها و فلفل‌های جدید از جمله چیلی کالابریایی و چیلی هاچ به منظور افزایش طعم غذاها در حال رشد است.

۵. نوآوری در سالاد سزار:
ترکیبات جدید با سس سزار در کنار غذاهایی مانند پیتزا و سبزیجات متنوع، فراتر از استفاده سنتی آن در سالاد، مورد استقبال قرار می‌گیرند.

این روندها نشان‌دهنده تمایل به طعم‌های جدید، استفاده از پروتئین‌های گیاهی و توجه بیشتر به قیمت و کیفیت محصولات هستند.


منبع خبر:
شارا
/ پنج روند غذایی برتر برای سال ۲۰۲۵ که نباید از دست
دهید

تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

لینک کوتاه : https://ertebatatoresaneha.ir/?p=10752

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.