شبکه اطلاعرسانی روابطعمومی ایران (شارا) || ارتباطات بحران به فرآیند اطلاعرسانی شرکتها در شرایط اضطراری اطلاق میشود. هدف از این نوع ارتباطات، حفاظت از شهرت برند و اطمینان از استمرار عملیات و فعالیت موسسه است. این ارتباطات به صورت بلادرنگ و همزمان با وقوع بحران انجام میشود تا مخاطبان و ذینفعان را مطلع سازد.
یکی از اصول حیاتی در مدیریت بحران، پیامرسانی و اطلاعرسانی یکپارچه و هماهنگ است. در شرایط بحرانی، ارسال پیام متناقض میتواند باعث سردرگمی و آسیب به اعتبار سازمان شود.
همچنین، تفویض مسئولیتها باید به دقت صورت گیرد. هیچگاه در لحظه بحران وظایف را به افراد بدون آمادگی واگذار نکنید.
کشف حقیقت در بحران ضروری است؛ بدون اطلاعات دقیق، نمیتوانید وضعیت را اصلاح کرده و به شهرت خود کمک کنید.
مدیریت فرآیند دریافت و پاسخگویی به درخواستها و سوالات مختلف از سوی رسانهها، ذینفعان و دیگر مخاطبان باید بهطور دقیق و مؤثر برنامهریزی شود تا موسسه در زمان بحران بتواند کنترل وضعیت را در دست گرفته و از انتشار اطلاعات نادرست یا گیجکننده جلوگیری کند.
بحرانها میتوانند از نوع تکنولوژیکی، طبیعی، مالی، پرسنلی یا نقض دادهها باشند. مهم است که در مواجهه با این بحرانها، همیشه یک استراتژی ارتباطی بحران آماده و کارآمد داشته باشید.
برای موفقیت در مدیریت بحران، سرعت، شفافیت و صداقت کلیدی هستند. در اولین مراحل بحران، اطلاعات را سریعاً به اشتراک بگذارید و همواره مسئولیت آنچه که اتفاق افتاده است را بپذیرید.
در نهایت، نظارت بر بازخوردها و استفاده از ابزارهای بحران میتواند به شما در مدیریت بهتر بحران و حفظ اعتبار برند کمک کند.
منبع خبر:
شارا
/ ارتباطات بحران
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.