• امروز : پنج شنبه - ۳۰ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 20 March - 2025
7

ویترین روزنامه ها/ بررسی «دنیای اقتصاد» درباره چشم انداز بخش تولید در سال آینده/ نگرانی «قدس» از تبعات رواج سبک زندگی بلاگرها برفرهنگ جامعه

  • کد خبر : 25643
  • 12 اسفند 1403 - 9:21
ویترین روزنامه ها/ بررسی «دنیای اقتصاد» درباره چشم انداز بخش تولید در سال آینده/ نگرانی «قدس» از تبعات رواج سبک زندگی بلاگرها برفرهنگ جامعه

سبک زندگی بلاگرها / شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامه‌ها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامه‌های امروز، آن‌هایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.

سبک زندگی بلاگرها / به گزارش شفقنا رسانه، «دیده‌بانی تولید ۱۴۰۴» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است که در گفت‌وگو با ۲۰ مدیر صنعتی «ریسک‌ها و مزاحمان» کسب‌وکار در سال جدید را بررسی کرد و نوشت: «۲۰مدیر صنعتی در پاسخ به «دنیای اقتصاد» چشم‏‏‌انداز بخش تولید در سال آینده را پرابهام توصیف کردند. دلیل این نگرش، اثرگذاری بالای متغیرهای اقتصادی و سیاسی بر محیط تولید است. از آنجا که اثر این متغیرها عمدتا از کانال ارز، دسترسی به مواد اولیه، قطعات، تجهیزات و فناوری به بخش تولید می‏‏‌رسد و حجم فروش صنایع را تحت تاثیر قرار می‌دهد، صنعتگران به سیاستگذار توصیه کردند به سمت حل و فصل مسائل کلان کشور نظیر تحریم و آزادسازی اقتصادی برود و برای باز کردن فضای کشور تلاش کند. پایش «دنیای اقتصاد» همچنین نشان می‌دهد گرچه گرانی ارز و کاهش دسترسی به محصولات خارجی در سال آینده، جایگاه محصولات داخلی را تقویت می‏‏‌کند، اما کاهش قدرت خرید مصرف‏‏‌کنندگان و شدت گرفتن تحریم، فروش اغلب رشته فعالیت‏‏‌های صنعتی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. پایش «دنیای اقتصاد» از مدیران ۱۴ رشته فعالیت صنعتی همچنین نشان می‌دهد ادامه داخلی‏‏‌سازی بدون دسترسی به فناوری روز جهان، اثر چندانی ندارد.»

«ازدواج را بگذارید برای جوانان بماند!» تیتر روزنامه قدس است که در گزارشی به بررسی سبک زندگی بلاگرها و اینفلوئنسرها و تبعات تاثیر آن بر فرهنگ جامعه پرداخت و نوشت: «پیش از این‌ها تعداد بلاگرهای سبک زندگی ایرانی اندک و محدود به پایتخت بود، اما امروزه این سبک در سراسر کشور گسترش یافته است. برخی زوج‌های بلاگر پس از ازدواج، به‌جای پرداختن به زندگی واقعی، «ازدواج» و زندگی مشترک خودشان را فقط به ابزاری برای کسب درآمد تبدیل کرده‌اند. آن‌ها به مخاطبان خودشان القا می‌کنند که «همسر» پیش از اینکه همسر، مادر و پدر آینده و سکاندار خانواده باشد، باید یک شریک اقتصادی و سهیم در سود و زیان مادی آینده باشد! زیر یک سقف بودن هم از این دیدگاه به معنی حضور دو کاسب در قامت زن و شوهر زیر یک سقف مجازی است! برخی از این بلاگرها برای کاسبی و سودآوری بیشتر، بدون تخصص، در زمینه‌هایی مانند روابط عاطفی، قانون جذب و مهارت‌های همسرداری به مخاطبان خود توصیه‌هایی ارائه می‌دهند که می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری داشته باشد. این الگوهای مجازی، در کنار تأثیرگذاری بر روابط واقعی، به ترویج انتظارات غیرواقع‌بینانه از عشق، ازدواج و زندگی مشترک دامن می‌زنند.
مثلاً اینستاگرام و بلاگرهای سبک زندگی‌اش با تمرکز بر زیبایی ظاهری و استانداردهای خاصی از جذابیت، معیارهای انتخاب همسر را تحت تأثیر قرار داده است، جوری که برخی جوانان به جای تمرکز بر ویژگی‌های شخصیتی و اخلاقی، بیشتر به ظاهر و سبک زندگی فرد مقابل توجه می‌کنند که این امر می‌تواند بر کیفیت روابط زناشویی اثر منفی بگذارد.»

در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…


منبع خبر:
شفقنا
/ ویترین روزنامه ها/ بررسی «دنیای اقتصاد» درباره چشم انداز بخش
تولید در سال آینده/ نگرانی «قدس» از تبعات رواج سبک زندگی بلاگرها بر
فرهنگ جامعه

تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.

لینک کوتاه : https://ertebatatoresaneha.ir/?p=25643

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.