بازنویسی قوانین / به گزارش شارا به نقل از Sunshinegun، نسل آلفا (Gen Alpha)، مطالعات نشان میدهند که نسل آلفا و والدین آنها تمایل دارند به برندهایی وفادار شوند که ارزشهایی چون ایمنی، سلامت روان و پایداری را رعایت میکنند. به عنوان مثال، برندهایی مانند اوبر که ایمنی را در خدمات خود گنجاندهاند، اعتماد زیادی از والدین جلب کردهاند. همچنین، پلتفرمهایی مانند یوتیوب که محتوای آموزشی و ایمن ارائه میدهند، بهویژه برای والدین جذاب است.
آمارهای اخیر نشان میدهد که کودکان و نوجوانان نسل آلفا در سال گذشته ۱۹۳ میلیون پوند خرج کردهاند و ۹۲ میلیون پوند پسانداز کردهاند. علاوه بر این، ۲۶ درصد از هزینههای خانوار تحت تأثیر تصمیمات مالی کودکان است و بیش از دو سوم والدین گزارش دادهاند که فرزندانشان محصولات و خدمات جدید را به آنها معرفی میکنند و ۶۹ درصد از این والدین نیز این محصولات را خریداری میکنند.
نفوذ مالی نسل آلفا در خانهها بسیار بالا است و این نسل به “فینفلوئنسرهای خانواده” تبدیل شدهاند. والدین همچنان نقش مهمی در شکلدهی به تجربیات برند فرزندان خود دارند، اما این نسل با کشفهای جدید و تأثیرات دیجیتال، تجربیات برند خود را شکل میدهند.
برندها برای جذب این نسل باید اصالت داشته باشند. به عبارتی، برای جلب توجه نسل آلفا، برندها باید نه تنها ارزشهای خود را به نمایش بگذارند، بلکه آنها را در عمل نشان دهند. این نسل از برندهایی که بهطور واقعی به ایمنی، آموزش و خلاقیت اهمیت میدهند، استقبال میکنند. به همین دلیل، خلاقیت و اصالت در برقراری ارتباط با این نسل نقش حیاتی دارد.
با توجه به رشد سریع نفوذ نسل آلفا و تأثیر آن بر بازار، برندها باید استراتژیهای جدید و معناداری برای ارتباط با این نسل ایجاد کنند تا تجربیات شخصی، مرتبط و ماندگاری برای آنها بسازند. در نهایت، برندهایی که بتوانند بهطور خلاقانه و اصیل با نسل آلفا ارتباط برقرار کنند، فرصتهای بزرگی برای موفقیت در آینده خواهند داشت.
در دنیای پرشتاب امروز، نسل آلفا (کودکانی که از حدود سال ۲۰۱۰ به بعد متولد شدهاند) در حال شکلدادن به الگوهایی نوین در تعاملات اجتماعی، یادگیری، مصرف رسانه و حتی تعریف شغل و موفقیت هستند. این نسل، که در بطن فناوری، هوش مصنوعی و شبکههای اجتماعی به دنیا آمده و رشد میکند، نهتنها با قواعد پیشین همخوانی ندارد، بلکه در بسیاری از حوزهها، در حال بازنویسی قوانین نانوشته اجتماعی، فرهنگی و ارتباطی است.
بازنویسی قوانین در اینجا به معنای تغییر در ساختارها و هنجارهای تثبیتشدهای است که نسلهای پیشین آن را طبیعی یا بدیهی میپنداشتند. نسل آلفا با استفادهی روزمره از ابزارهای دیجیتال، از سنین بسیار پایین وارد جهان اطلاعات شده و این امر، قدرت تحلیل، انتخاب و حتی تولید محتوا را برای آنها به سطحی رسانده که بیسابقه است. در نتیجه، قواعد سنتی آموزش، ارتباطات خانوادگی، سرگرمی و حتی مصرف محتوا، دیگر کارایی سابق را ندارند.
مثلاً در زمینه آموزش، نسل آلفا به جای اتکا به ساختارهای آموزشی سنتی، از پلتفرمهایی مانند یوتیوب، تیکتاک و اپلیکیشنهای تعاملی برای یادگیری استفاده میکند. آنها در جهانی زندگی میکنند که قوانین اقتدار سنتی (مانند انحصار معلم به عنوان تنها منبع دانش) دیگر قدرت پیشین را ندارد. همین امر نشان میدهد که نسل آلفا در حال بازنویسی قوانین قدرت، اقتدار و یادگیری است.
در حوزهی اجتماعی نیز، این نسل با آگاهی بالا نسبت به مسائل جهانی مثل تغییرات اقلیمی، برابری جنسیتی و عدالت اجتماعی، بسیار فعالتر از نسلهای پیشین ظاهر شده است. آنها به دنبال بازتعریف نقش خود در جامعهاند؛ نقشی که دیگر منفعل نیست، بلکه فعال، پرسشگر و تأثیرگذار است.
در مجموع، نسل آلفا با نگرشی متفاوت به جهان مینگرد و در حال ایجاد تغییراتی بنیادین در سیستمهای موجود است. آنها نهتنها با واقعیتهای جدید منطبق میشوند، بلکه خود، واقعیتهای نوین میآفرینند. این همان فرآیند بازنویسی قوانین است: تغییری ریشهای، آرام اما پیوسته، که آینده را به شکلی متفاوت ترسیم میکند.
منبع خبر:
شارا
/ نسل آلفا: رمزگشایی نسلی که در حال بازنویسی قوانین
است
تمامی حقوق گردآوری و تالیف خبر متعلق به ناشر اصلی آن که در لینک فوق به آن اشاره شده است می باشد. در صورت نیاز به ارسال جوابیه یا توضیح تکمیلی برای مطلب منتشر شده صرفا از طریق مرجع اصلی خبر اقدام نمایید.